Vind stort med os – deltag nu.

Deltag nu og få muligheden for at vinde fantastiske præmier. Vi har sammensat en imponerende præmiekollektion, som omfatter et førstepræmie på 50.000 kr. i kontanter, en luksusferie til et eksotisk rejsemål, samt en topmoderne smartphone. Uanset om du vinder førstepræmien eller en af de mange andre spændende præmier, så er der garanteret noget, der vil gøre dig begejstret. Lad ikke denne chance gå fra dig – tilmeld dig i dag og bliv den heldige vinder.

Sådan deltager du

Det er nemt at deltage. Gå blot ind på deltag og vind stort med os og følg de simple trin. Registrer dine kontaktoplysninger, og du er klar til at vinde en af de fantastiske præmier. Konkurrencen er åben for alle, så skynd dig at deltage inden fristen udløber.

Tidligere vindere fortæller

Tidligere vindere har været begejstrede for at vinde præmier fra os. “Jeg var så glad, da jeg modtog min præmie. Det var en fantastisk oplevelse,” fortæller en vinder. En anden vinder siger: “Jeg deltog bare for sjov, men blev overrasket over at vinde. Det var en rigtig god konkurrence.” Du kan også få chancen for at vinde store præmier – se udvalget af julekalender konkurrencer og deltag nu.

Regler og betingelser

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år og bosiddende i Danmark. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt alle gyldige deltagere. Vinderens navn offentliggøres på vores hjemmeside. Alle personoplysninger behandles fortroligt og slettes efter konkurrencens afslutning. Arrangøren forbeholder sig ret til at ændre eller aflyse konkurrencen uden varsel. Deltagelse sker på eget ansvar. Ved deltagelse accepterer du disse regler og betingelser.

Vigtige deadlines

Vær opmærksom på følgende vigtige deadlines for at deltage i konkurrencen:

  • Sidste frist for at indsende din deltagelse er den 1. juni.
  • Vinderne offentliggøres den 15. juni på vores hjemmeside.
  • Præmierne skal afhentes senest den 1. juli.

Sørg for at overholde disse deadlines for at være berettiget til at vinde de fantastiske præmier.

Spred budskabet

Fortæl dine venner, familie og bekendte om denne fantastiske konkurrence, hvor du kan vinde store præmier. Del opslaget på dine sociale medier og opfordre andre til at deltage. Jo flere der deltager, jo større er chancen for at vinde. Gør dit for at sprede budskabet og få flere med – sammen kan vi gøre denne konkurrence til en endnu større succes.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kan jeg vinde? Præmierne varierer afhængigt af spillet, men der er mulighed for at vinde op til 1 million kroner. Præmierne bliver annonceret i forbindelse med hvert enkelt spil. Hvor ofte afholdes der nye spil? Der afholdes nye spil hver uge. Sørg for at tjekke siden regelmæssigt for at holde dig opdateret om de seneste spil og præmier. Hvordan deltager jeg? Du kan deltage ved at købe en billet online på vores hjemmeside. Følg blot instruktionerne på siden for at gennemføre købet. Er der nogen krav for at deltage? Nej, alle over 18 år kan deltage. Du behøver ikke at være bosiddende i Danmark for at deltage.

Sådan kontakter du os

Du kan kontakte os på flere måder. Du kan ringe til vores kundeservice på telefonnummer 12 34 56 78 på hverdage mellem kl. 9 og 16. Du kan også sende os en e-mail på [email protected], hvor du beskriver din forespørgsel. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside, hvor du kan angive dine kontaktoplysninger og dit ærinde. Vores medarbejdere vil så kontakte dig hurtigst muligt.

Hvad kan du vinde?

Du kan vinde en fantastisk rejse for to personer til et drømmedestination i Europa. Pakken inkluderer fly, hotel og lommepenge. Derudover kan du også vinde et nyt fladskærms-tv, en spillekonsol eller en luksuriøs weekendophold på et 5-stjernet hotel. Chancen for at vinde er større, jo flere gange du deltager. Så skynd dig at deltage nu, så du ikke går glip af denne unikke mulighed.

Bliv en af de heldige

Drømmer du om at vinde store præmier? Så er dette chancen for dig. Vores konkurrence giver dig mulighed for at vinde fantastiske gevinster, som kan ændre dit liv. Alle kan deltage, uanset om du er erfaren eller nybegynder. Tilmeld dig i dag og bliv en af de heldige vindere. Chancen for at vinde er større, end du tror – så tøv ikke med at deltage. Hvem ved, måske er det netop dig, der går hjem som den store vinder.