Gør dig klar til julestemning med TV2’s julekalender

TV2’s julekalender kan ses hver dag fra den 1. december til og med juleaften på TV2. Programmerne sendes kl. 20.00 på TV2 og kan også streames på TV2 Play. Julekalenderen kan ses af hele familien og er et fast indslag i mange danskeres juletraditioner.

Hvad handler julekalenderen om i år?

TV2’s julekalender i år handler om en ung kvinde ved navn Ida, der bor i København. Efter at have mistet sit job og sin kæreste, beslutter hun sig for at tage tilbage til sin barndomsby for at finde sig selv igen. Her møder hun en række farverige personer, der hjælper hende med at få styr på sit liv og genfinde julestemningen. Følg Idas rejse ved at se TV2 julekalender her.

Sådan ser du julekalenderen gratis online

Hvis du ikke har mulighed for at se julekalenderen på TV, kan du streame den gratis online. TV2’s julekalender kan ses på deres hjemmeside Læs mere om populære julekalendere. Her kan du finde alle afsnit af julekalenderen, så du kan følge med i juleeventyret når og hvor det passer dig. Hjemmesiden opdateres løbende med de nyeste afsnit, så du kan nyde julekalenderen i din egen tid.

Oversigt over alle tidligere TV2 julekalendere

TV2 har gennem årene produceret en række populære julekalendere, der er blevet en fast tradition for mange danskere i juletiden. Her er en oversigt over nogle af de mest elskede julekalendere fra TV2’s arkiv:

  • Nissebanden (1990-1991)
  • Jullerup Færge (1996-1997)
  • Juleønsket (2001-2002)
  • Ludvig og Julemanden (2003-2004)
  • Pagten (2009-2010)
  • Tidsrejsen (2013-2014)
  • Tvillingerne og Julemanden (2017-2018)

Populære scener og øjeblikke fra julekalenderen

Julekalenderen på TV2 er fyldt med populære scener og øjeblikke, som seerne ser frem til hvert år. Nogle af de mest elskede øjeblikke er, når familien samles omkring juletræet og åbner gaver, eller når julemanden dukker op og deler godter ud. Mange glæder sig også til de humoristiske sketches, hvor de velkendte karakterer kommer ud for sjove forviklinger. Derudover er de smukke julesange og den hyggelige julestemning, som gennemsyrer hele kalenderen, med til at gøre den til et årligt højdepunkt for mange danskere.

Sådan bliver du en del af julekalenderens univers

TV2’s julekalender er en tradition, som mange danskere ser frem til hvert år. For at blive en del af julekalenderens univers, kan du gøre følgende:

  • Lær de ikoniske sange og melodier udenad, så du kan synge med, når de spiller i tv-udsendelsen.
  • Dekorér dit hjem med julepynt, der matcher temaet for årets julekalender. Sæt fx små figurer eller dekorationer fra historien op.
  • Følg med i online-diskussioner og fora, hvor fans deler deres teorier og tanker om, hvad der sker i julekalenderen.
  • Deltag i konkurrencer og aktiviteter, som TV2 afholder i forbindelse med julekalenderen, for at vinde præmier.

Hvad siger anmelderne om årets julekalender?

Anmelderne har taget årets julekalender på TV2 under kærlig behandling. Ifølge Politikens anmelder er julekalenderen “en hyggelig og stemningsfuld fortælling, der binder julens traditioner sammen på en charmerende måde”. Ekstra Bladets anmelder fremhæver, at “kalenderen formår at ramme den helt rigtige julestemning, som både børn og voksne kan nyde”. Berlingske Tidende kalder den “en julekalender, der rammer plet med sin varme og hyggelige fortælling, som man bare ikke kan lade være med at blive glad af”.

Juletraditioner og hygge med TV2’s julekalender

TV2’s julekalender er en fast tradition for mange danskere, der ser frem til at følge med i den hyggelige historie, der udspiller sig i december. Julekalenderen er med til at skabe den rette julestemning i hjemmet, hvor man kan hygge sig sammen om at følge med i fortællingen og dens glade, julede karakterer. Mange familier har deres egne traditioner omkring julekalenderen, hvor de måske drikker varm kakao, spiser juleknas eller laver andre hyggelige aktiviteter, mens de ser afsnittene. Julekalenderen er således med til at bringe hygge og samvær ind i hjemmene og er en vigtig del af den danske julefejring.

Bag kulisserne: Sådan laves en TV2 julekalender

Bag kulisserne: Sådan laves en TV2 julekalender Produktionen af en TV2 julekalender er en omfattende og detaljeret proces, der kræver et dedikeret hold af kreative talenter. Instruktører, manuskriptforfattere, scenografer og kostumier arbejder tæt sammen for at skabe den magiske julestemning, som seerne forventer. Optagelserne finder sted over flere måneder, hvor hver enkelt scene nøje planlægges og filmes. Derudover indebærer processen også post-produktion, hvor klipning, lyd og visuelle effekter tilføjes for at skabe den endelige, polerede version. Resultatet er en julekalender, der ikke blot underholder, men også formår at indfange den særlige stemning, der omgiver juletiden.

Giv din mening om julekalenderen – deltag i afstemningen

Vi vil gerne høre din mening om TV2’s julekalender. Deltag i vores afstemning og lad os vide, hvad du synes om årets julekalender. Har den levet op til dine forventninger? Stemmer du for eller imod? Stem nu og se, hvad andre læsere mener.